romana  |  english 
   
 
 

 

FLOREA GHEORGHE SI ASOCIATII ofera servicii avocatiale la standardele cele mai inalte de calificare profesionala.

Avocatii fondatori, av. dr. Gheorghe Florea si av. Nadia Floreaau dobandit o valoroasa experienta profesionala si o excelenta reputatie, prin practicarea avocaturii cu incepere din anul 1978, in Baroul Bucuresti.

Societatea valorifica experienta profesionala si exigenta avocatilor fondatori, av. dr. Gheorghe Florea si av. Nadia Florea, flexibilitatea, dinamismul, nivelul ridicat de pregatire si experienta avocatilor colaboratori.

Raspundem cu maxima seriozitate si eficienta problemelor juridice cu care se confrunta clientii nostri. 

Oferim solutii creative si pragmatice pentru realizarea intereselor legitime ale clientilor.

Legatura cu clientii nostri este directa si nemijlocita, bazata pe incredere reciproca si garantarea confidentialitatii. 

Acceptarea unui caz se face numai in urma consultatiei juridice prealabile si studierii actelor puse la dispozitie de solicitant.

Serviciile avocatiale sunt integrate in servicii multidisciplinare, prin conlucrari permanente cu notari, experti, lichidatori, executori, alti specialisti in domenii de interes pentru aplicarea legii.

Colaboram in mod constant cu avocati din alte Barouri din Romania si din strainatate.

Onorariile practicate sunt flexibile, adaptate complexitatii serviciului profesional asigurat si circumstantelor concrete in care se afla clientul, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat.


« Inapoi


Copyright © 2012 Florea Gheorghe si Asociatii. Toate drepturile rezervate